You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...


TVP 1
TVP 2
Polsat
TVN
TV 4
PULS
PULS 2
TVN 7
TV 6
Super Polsat
Stopklatka TV
Eska TV
TTV
Polo TV
ATM Rozrywka
TV Trwam
Fokus TV
TVP ABC
TVP Kultura
TVP Sport
TVP Info
TVP Historia
TVP Seriale
TVP HD
TVN Style
TVP Polonia
Tele 5
Kuchenne rewolucje: Łódź - Pizza i Kebab u Pancia (13)

TVN - 2024-02-08 21:35

program rozrywkowy

Królowa polskiej gastronomii już od trzynastu lat udowadnia, że zasługuje na swoje miano, nie bojąc się podejmowania wyzwań i ratując upadające biznesy. W tym sezonie Magda Gessler zaprowadzi wiosenne porządki m.in. w Mielcu, Wrocławiu czy Witnicy. Pomocy nie odmówi również restauracji bałkańskiej w Grodzisku Wielkopolskim oraz lokalom w Komornikach, Kielcach i Trzcielu. Okaże się, czy kuchenne rewolucje przyniosą wszystkim upragniony sukces. Dzielnica Retkinia znajduje się w zachodniej części Łodzi, ma siedemdziesiąt tysięcy mieszkańców. Pośród wysokich bloków działa lokal Pizza i Kebab u Pancia, którego właścicielem jest 24-letni Damian, nazywany właśnie Panciem. Młody mężczyzna przeniósł się do Łodzi, by tu studiować, ale też pracować - u siebie, robiąc dla innych swoje ulubione kebaby. Na początku otrzymał finansowe wsparcie od mamy, odbył szkolenie u znajomego Turka, po czym otworzył pierwszy biznes. Sam produkuje placki oraz sosy, podaje dobrej jakości mięso. To wszystko wydaje się przepisem na sukces. Tymczasem mimo wsparcia starszej siostry z mężem mających doświadczenie w prowadzeniu własnego biznesu, lokal nie przynosi spodziewanych zysków. Kiedy na miejsce przyjedzie Magda Gessler, przekona się, że Pancio nie jest przypadkowym pseudonimem. Damian nie widzi własnych błędów, nie potrzebuje marketingu, gdyż stawia na pocztę pantoflową. Ekspertka musi sprowadzić go na ziemię, a potem naprawić.

wstecz