Loading...
TVN - 2024-02-24 06:45
program rozrywkowy
Magda Gessler po raz kolejny pomaga właścicielom restauracji w rozwiązaniu ich problemów. Kulinarna ekspertka doskonale wie, ile pracy wymaga prowadzenie własnego lokalu, zna też drogę prowadzącą do sukcesu. Widzowie przekonają się, jaką krytykę należy przyjąć, jakich zmian dokonać oraz o czym szczerze porozmawiać - by rewolucja została zaakceptowana. Restauracja Czarny Bawół w podszczecińskim Starym Czarnowie w czasach PRL-u nosiła miano kultowej. Wśród odwiedzających lokal gości znaleźli się także Irek i jego ówczesna dziewczyna Anna. Kiedy, już jako małżonkowie, obchodzili swoje dwudziestopięciolecie, biznes dawno nie działał. Wiedziony sentymentem Irek postanowił kupić to miejsce, żeby podarować je żonie w prezencie na 25. rocznicę ślubu. Anna nie podzielała entuzjazmu męża, ale wreszcie zdołał on postawić na swoim. Niestety, później powierzył partnerce prowadzenie restauracji, samemu się w to nie angażując. Kobieta zatrudniła kucharki, które pracowały w Czarnym Bawole za czasów jego świetności. Mimo starań właścicielki goście omijają lokal. Annę wspierają córka Patrycja oraz siostrzenica Kinga. Właśnie one wezwały na pomoc Magdę Gessler.