You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...


TVP 1
TVP 2
Polsat
TVN
TV 4
PULS
PULS 2
TVN 7
TV 6
Super Polsat
Stopklatka TV
Eska TV
TTV
Polo TV
ATM Rozrywka
TV Trwam
Fokus TV
TVP ABC
TVP Kultura
TVP Sport
TVP Info
TVP Historia
TVP Seriale
TVP HD
TVN Style
TVP Polonia
Tele 5
Wiem, co jem (13/16)

TVN Style - 2024-09-26 04:35

magazyn poradnikowy

Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrowe produkty w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć. Tym razem Katarzyna Bosacka prześledzi ewolucję jednej z ulubionych wędlin Polaków - szynki, która w niczym nie przypomina już lubianego przez naszych rodaków mięsa sprzed lat. Dzisiaj większość wędlin tylko w niewielkim stopniu składa się z mięsa. Podążając śladem producentów, tropicielka żywieniowych absurdów odwiedzi masarnię, aby osobiście sprawdzić, w jaki sposób powstaje nasza szynka.

wstecz